sommercup

Sommercup 2018

 

Konkurrenceleder: Gitte Møller på alle 3 løb. Mød hende.

 

Banelængder 40km+ på alle 3 etaper (forudsat alle poster stemples). Dametoilet til rådighed på alle etaper.

 

Første start alle etaper kl. 18

 

Tilmelding til sommercup 2018. Early bird tilmeldingen til alle etaperne er desværre udløbet, men vi modtager tilmeldinger i forskellige varianter helt op til "på selve dagen".

 

Alle forhåndstilmeldte ift. deadline får riv- og vandfaste kort – andre får kopier

 

29.5 Tranum/Bratbjerg – tilmelding senest den 15.5 kl. 20 gebyr kr.100,- – derefter kr. 125 til gittemoller.fitness@gmail.com

 

13.6 Rødhus/Sandmosen/Kaas – tilmelding senest den 6.6 kl. 20 gebyr kr. 100,- – derefter kr. 125 til gittemoller.fitness@gmail.com

 

25.6 Aalborg Syd Øst Gug – tilmelding senest den 18.6 kl. 20 gebyr kr. 100,- - derefter kr. 125 til gittemoller.fitness@gmail.com

 

Tilmelding på dagen muligt – man bliver sidst startende. Henvendelse i beregningen senest ½ time før første start. Pris kr. 125,-Alle afdelinger har første start kl 18. Følg med på hjemmesiden for startlister, ændringer og sidste opdateret information.

 

Kontakt for alle afdelinger og yderligere afklaring: gittemoller.fitness@gmail.com.

 

Sommercup 2018 vil blive afholdt i samme ånd som 2017 – simpelt og med danskernes foretrukne samlingsemne HYGGE som omdrejningspunkt. Kom og få noget frisk luft i gode omgivelser og med gode mennesker, hvor du både skal bruge hjerne og får trænet hjertet.

Find dig en makker eller kom alene; kør en enkelt afdeling eller dem alle sammen – alle er velkommen. Det er en god start for f.eks. begyndere ift. langdistance MTB – O at starte med deltagelse i sommercuppen. Der er stadigt et konkurrencemoment og der udarbejdes en resultatliste, men det er også ok at tage den med ro og nyde sommeren, terrænet, ruten og hinandens selskab.

Det er nyttigt at læse reglementet for sommercuppen 2018. Sommerens løb fraviger fra vintercuppen b.la. ved at der køres i alders- kønsklasser samt at forplejningen er mindre ambitiøs. Der vil blive serveret frugt og saftevand og ved udvalgte stævner prøver vi at få et kaffesalg i stand.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Peppe, Per og Gitte

29. maj:

Område: Tranum-Bratbjerg.

Startsted: Tranum Gymnastikforenings klubhus, Baunehøjvej 7, 9460 Brovst

Banelægger Peppe.

Tak for en god aften i går. Vi byder på en kvaje bajer + ekstra saft og vand ved afslutningen af næste etape.

Mange hilsner

Gitte, Peppe og Flemming

13. Juni:

Område: Rødhus-Sandmosen-Kaas.

Startsted: Sandmoseskolen, Sandmosevej 486, 9460 Brovst

Banelægger Per.

25. juni:

Område : Aalborg Syd – Øst - Gug.

Startsted: Fitness For Life, Hobrovej 76, 9000 Aalborg

Banelægger Gitte.

Flemming vores mand ved PC'en. Mød ham!

 

Så kigger vi frem mod næste og sidste afdeling af Sommercuppen mandag den 25. juni.

 

Er du ikke tilmeldt, kan du nå det endnu her. Du kan også møde op på selve dagen, men så koster det lidt mere og du starter sidst i køen.

 

Løbet er et bynært løb, hvor jeg sætter poster i områder hvor I også kan få gode udsigter samt stå af cyklen. Spørgsmålene vil bære præg af tidens mest populære sportbegivenhed. Så kan du gætte hvad det er:-)

 

Håber vi ses - :-) følte sig begejstret.

 

Med fitness hilsen

Gitte