sommercup 2015

Sidste etape i Sommercup 2015 er kørt. 3 fede etaper i henholdsvis Grindsted, Hobro og Aalborg (Mariendal). Tak til arrangørene for et flot stykke arbejde, og tak til aktørene fordi I mødte så talstærkt.

 

Vi får da heldigvis også en og anden "rose" ind imellem. F. eks.: "Super at I har overskud til at lave disse arrangementer. Jeg sidder med smil over hele hovedet på vejen hjem fra hvert arrangement – og glæder mig i flere dage inden."

 

Vintercupnord er en frivillig organisation med det formål at tilbyde MTBO arrangementer i det Nordjyske. Vi er helt og holdent beroende af din og dine kammeraters hjælp. Det nye tidtagingssystem fungere perfekt. Det har gjort det lettere for arrangørene og om muligt endnu mere spændende for aktørene. Det, som alt mulig andet, kræver et stykke forarbejde af arrangørene som så til gengæld får det lettere på selve arrangementsdagen. Vores kort har nået en kvalitet som er temmelig unik. Deltagerne får altså optimale kørebetingelser og en service i mål som er ligeså unik.

 

Der investeres kontinuerligt i nyt materiel for at gøre løbene endnu bedre og enklere at håndtere. Vi skal nå den optimale sikkerhed på tidtagningsfronten. Fejl og svigt skal reduceres til et absolut minimum. Det koster, men der investeres i takt med at der opnåes et overskud.

 

Vintercup 2015/2016 er allerede på planlægningsstadiet. Glæd dig til nye spændende køreområder!

 

Styregruppen

Dato

Sted

Arrangør

Kontakt

Resultat

Svar

Kort

Samle

Fotos

27. maj

Grindsted

Per & Jan

pno@hustomrerne.dk

 

10. juni

Hobro

Heins

hrm@hph.dk

 

25. juni

Aalborg

Allan

allan@casajunior.dk