sommercup2017

Sommercup 2017:

 

Sommercuppen 2017 er færdigkørt. Tre afvekslende etaper i hhv: Hasseris/Aalborg V.Hammerbakker Nord og Tranum

 

Banerne har været af høj kvalitet og arrangementerne har arrangementsmæssigt været holdt på et fornuftig plan. Underforstået simple men velfungerende stævnepladser, ingen omkostningsmæssige service foranstaltninger og lidt men tilstrækkelig forplejning efter løbet.

 

Spændende med de nye tiltag med klasseinddeling. Jeg tipper på, at det er kommet for at blive. Forhåbentlig også i vintercuppen 2017/2018. Læs gerne mere her:

Reglement Sommercup 2017!

 

Der var annonceret "ingen præmier", men alligevel har Gitte formået at få sponsoret "sund mad bøger" fra Aalborg Sportshøjskole og diverse MTB-O grej fra Møller Sport. Tak til både Gitte og sponsorene.

 

Gitte Møller, gittemoller.fitness@gmail.com, har været stævneleder og hovedansvarlig for alle tre afdelinger. Gitte var desuden banelægger for de 2 første afdelinger og Peppe for den sidste i Tranum. Det gjorde I godt. Tak!

 

En stor hjælp har det været, at Allan har stået for tilmeldingsskemaer med deraf følgende økonomi. Jan har været den allevegne nærværende hjælp i beregningen, ved kortproduktionen m.m.. Alligevel lykkedes det ham og makker Rene at vinde 2 etaper. Jørgen Schnack m. makker stod for den første etape sejr. i Åben Klasse. Du finder Resultater, Besvarelser og Kort under hver enkelt etape sammen med diverse billedmateriale.

 

I skrivende stund er der lagt op til en Sommercup 2018. Det tror vi så på, og ønsker alle en fortsat go' sommer med masser af MTB.

 

Med fitnes hilsen

 

Gitte (mød hende!)

gittemoller.fitness@gmail.com