etape 2

2. afdeling lørdag den 21. november kl. 12 i Hirtshals og Lilleheden Plantage

Arrangør: Cycle Clubben Hjørring. Kontakt: joergenhoell@yahoo.dk

Startsted: Stendyssevej 80F, Horne, 9850 Hirtshals

Tak til Cycle Clubben Hjørring, Jørgen Høll og hans engagerede mandskab både ude og inde.

En stor tak til alle deltagerne fordi I respekterede forbudet mod cykelsko indendøre. Jeg opdagede kun en enkelt som ved en ren forglemmelse var kommet på afveje.

Skal vi ikke bare holde stilen fremover? Tak.

per webmaster

Rettelse til Resultatlisten:

Beklageligvis er der sket en fejl med svaret på spørgsmål 5 som var: "Hvilket ministerium ejer øgruppen Hirsholmene, der ligger 6 km nordøst for Frederikshavn?

A: Transportministeriet B: Miljøministeriet C: Forsvarsministeriet"

 

Det rigtige svar er "Miljøministeriet", og ikke som fejlagtig angivet på din og holdets udleverede resultatliste "Forsvarsministeriet". Fejlen blev først opdaget efter løbets gennemførelse i går, og det har naturligvis skabt visse forskydninger på den samlede Resultatliste. Heldigvis har det ikke berørt de 3 første placeringer. Den endelige Resultatliste finder du nedenfor.

 

Det er ærgerligt når sådan noget sker, men vi er jo heldigvis alle mennesker. Det koster "blod sved og tårer", at få justeret en sådan fejl. Det kan kun gøres manuelt hold for hold så mange tak til Jan m. fl. som har brugt deres lørdag aften og søndag på dette.

 

Hvis du er interesseret, så er den sandfærdig historie omkring Hirsholmene:

"Øerne hører under kronen indtil 1583, hvor de bliver overtaget af ritmester Mourids Clausen Podebusk til Kørup og Lerbæk. Herefter var ejerskabet af øerne forskellige adelsslægter og købmænd indtil staten overtog området i 1883 hvor de blev tilknyttet forsvarsministeriet og blev senere overdraget til miljøministeriet i 2003"

 

Nu ved du alt om Hirsholmenes ejerskab i fortid og nutid. Vi må, med et smil på læben, konkludere, at MTBO løbene er den rene "Højskole"!

 

Bemærk: Resultatlisten er blevet revideret den 27.11.2015. To hold var ved en fejltagelse blevet nulstillet i programmet, og var derfor ikke medtaget i Resultatlisten.