vintercup 2015-2016

NewLine Vintercup 2015/2016 er færdigkørt. Etape resultater og sammenlagte resultater finder du under de enkelte etaper.

 

Stor tak til Rold Skov OK, Jægerkorpsets Idrætsforening (JGKI), Cycle Clubben Hjørring (CCH), Rold Skov MTB, Aalborg Sportshøjskole, Team Fusion Sport Alborg og Aalborg Cykle-Ring Motion (AACRM) for nogle fremragende etaper.

 

Der var lidt spørgsmåls fnidder i starten af sæsonen, men det blev klaret på bedste vis, og ingen er blevet "snydt".

 

Resultaterne har været klar og præmieoverrækkelsen har fundet sted lige omkring kl. 15 for hver etaper som et bevis på, at tidtagningen kører som planlagt. En forudsætning herfor er, at deltagerne følger instruktionerne som f. eks.:

 

  1. Husk at få det korrekte brikke nummer som er tildelt holdet
  2. Husk at meddele arrangøren hvis kun en fra holdet møder til start
  3. Husk at montere backup kort i tilfælde af elektronisk svigt
  4. Mød til start til tiden
  5. Vær "bestemt" når du stempler. Fører du brikken målløst hen over stativet vil brikken modtage signal fra flere enheder hvilket medfører disk
  6. Husk at stemple målposten

 

Stort set har det kørt perfekt, men et enkelt tilfælde er såmænd også nok til, at forsinke afslutningen på en etape fordi det kræver manuel udredning.

 

Vi har i runde tal haft 1.300 MTB' til start i vintercuppen 2015/2016, og vi har haft 38.641 besøg på vores hjemmeside de sidste 12 måneder (pr. 21. marts 2016).

 

Tak til arrangørerne og tak til alle deltagere for en god sæson, og ikke mindst tak til vore sponsorer, som har støttet os igennem hele sæsonen. HUSK: Støt dem nu så meget du kan! Så får vi det meget nemmere, når vi skal ud og bede dem støtte os til næste sæson. Tak!

 

Med venlig hilsen

Styregruppen i vintercupnord.dk