etape 1

 

29. oktober 2016: AalborgCykel-Ring Motion, forkortet aacrm, arrangerer. - Konkurrenceleder: bente.a.m@stofanet.dk

 

Startsted: Nøvling Skole, Nøvling Skolevej 5, Nøvling, 9260 Gistrup

Vi havde en brik som viste fejl tider. Loggen i PC' gav os imidlertid de rigtige tider, så vi kunne rekonstruere holdets tider. Desværre havde holdet IKKE monteret backup kort i brikken før start. Derfor kunne vi ikke kontrollere holdets klip, og kunne derfor ikke godkende resultatet. Ærgerligt ik'!

 

Morale: Brug nu de få minutter det tager at montere backup kort (det gule) i brikken før start. Holdet er selv ansvarlig. Backup kortet viser, som følge af den lille stålspids som er monteret i hver postenhed, dine klip. Sammenholdt med dine tider giver det dig en sikkerhed for svigtende elektronik. Elektronik kan og vil svigte. Heldigvis sjældent, men vi benytter låne/lejer brikker af ældre dato, så vi må forvente et svigt i ny og næ. Vi gør alt hvad vi kan, for at forhindre dette. Du kan hjælpe dig selv og os ved, at montere nævnte backup kort før start. Tak!

 

Korrekt montering af backup kort vises her. Vores ven brikke takker og bukker!

For god ordens skyld skal det nævnes, at Reglementet er blevet opdateret pr. oktober 2016. Du finder reglementet her eller under menupunktet <reglement>

Top billede: Et panorama view ned mod post 7.

 

Dagens vejr med Nøvling kirke i baggrunden.

 

Tilfredse kunder ved post 5 målt til 104 moh.

Et lille udpluk af Jan Gerbers Skals' 725 billeder som du finder i Galleriet. Klik billeder for kommentarer. Go' fornøjelse!