etape 5

Arrangørerne har desværre erfaret, at flere hold har kørt gennem forbudte områder, på trods af at det blev pointeret i instruktionen, og tydeligt er afmærket på kortet. Det er utilfredsstillende, da arrangørerne således ikke kan leve op til de aftaler, der er lavet med grund- og skovejere, og det kan få den konsekvens, at vi ikke får mulighed for at komme i området igen.

11. februar 2017 arrangeres af Jørgen og Peter, Team Fusion med Fjerritslev som udgangspunkt - Konkurrenceleder: Jørgen Schnack (sannasvej8@gmail.com)

 

Startsted: Fjerritslev Gymnasium, Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev.

Sjældent har vi haft vi haft så inspirerende omgivelser til en vintercup. Fjerritslev Gymnasium er et unikt sted. Jeg kender ikke stedets mission eller antal elever, men jeg kan med garanti fastslå, at de studerende på ingen måde kan finde et mere unikt sted for deres studium.

Jeg har ladet mig fortælle, at vi måske vender tilbage, og at stedets ansvarlige har fundet vores aktivitet så inspirerende, at man vil invitere de studerende til vores næste vintercup. Hvornår det så end bliver må være op til Jørgen og Peter samt deres vidunderlige/smukke backup i såvel beregning som køkken, som i alle henseende levede op til alles forventning. Kager i et omfang som sjældent er set. Man var næsten nødt til at prøve dem alle med det resultat, at man "blev fyldt til randen". Tak piger! I kan umuligt gøre det bedre næste gang, hvis der bliver en næste gang, men jeres entusiasme var beundringsværdig.

 

Til Peter og Jørgen en stor tak. I er proffere til fingerspidserne, men tænk alligevel på, at vi andre er nogle sølle amatører næste gang I planlægger rute og postplaceringer. Forhåbentlig får vi en chance mere til at føle os lidt mere komfortable med hensyn til rute og kort.

 

Således beskrevet, fotograferet og oplevet

Per webber