sommercup

Du indbydes hermed til Sommercup 2021, som i år består af 3 afdelinger:


  1. Den 18.5. – Øster Brønderslev
  2. Den 1.6. - Blokhus
  3. Den 1.7. - Nørresundby

DER PLANLÆGGES EFTER GÆLDENDE CORONA RESTRIKTIONER VED ALLE AFDELINGER.


I år vil der indføres en NY KLASSE – INTRO KLASSEN, som er for ALLE, der vil bruge op til 120 minutter og derfor mere tid til at køre længere og vælge flere poster.

NYHED!

INTR0

KLASSE

Alle andre klasser kører 90 minutter. Reglementet og klasseinddelinger kan ses på vintercupnord.dk/reglement/sommercup 2021. Det er også tydeligt, at se klasseinddelingen i tilmeldingsproceduren.


Alle undtaget Intro klasse kommer på en klasseinddelt resultatliste, som offentliggøres efter løbet. Der laves ikke en samlet resultatliste for alle afdelinger og vi kører for sjov og uden præmier. Dog vil der i år blive udloddet to flasker vin pr. afdeling, som sponsoreres af tidtager Flemming, Aalborgvin.dk. Dette foregår via lodtrækning.


Afdelingen i Øster Brønderslev vil bære præg af landeveje samt markveje i et let kuperet terræn. Afdelingen i Blokhus starter på stranden ved Blokhus Strandkiosk, hvor vi satser på, at man kan købe en kop kaffe to go. Der er garanteret sand i skoene den dag. Sidste afdeling er i Nørresundby og starten går fra Åvej 10, hvor ruten vil lægges langs Limfjorden og det nordvestlige Nørresundby.


Første start er kl. 17:45 til alle afdelinger. Deltagere i Intro Klasse startes som de første, medmindre andet aftales. Man kan ønske starttider.


Løbsarrangører: Banelægning og stævneansvarlig v. Gitte Møller. Tidtagning og resultatformidling v. Flemming Sørensen (www.gittemoller.dk / www.nofake.dk ). Assisterende hjælp v. Jan Møller.

Priser og tilmelding:

Ved tilmelding til 3 afdelinger er prisen kr. 175,- pr. deltager, og tilmelding skal foretages senest den 11. maj kl. 18.


Ved tilmelding til en enkelt afdeling er prisen kr. 75,- pr. deltager. Tilmeldingen er ca. 7 dage før løbets afholdelse.


Du tilmelder dig her. Tilmeldingsfrister og klasser finder du udførligt beskrevet på linket.


Det er ikke muligt at eftertilmelde sig til Sommercuppen


Vi glæder os til at se jer til endnu en Sommercup, hvor vi passer på hinanden i forhold til smitterisiko m.v. Kom sent, tag hensyn og tag hurtigt hjem vil stadig være vores mantra.


På vegne af gruppen


Gitte Møller

18. maj 2021 - Øster Brønderslev 

Læs mere om R59 i ovennævnte Instruktion

Resultatarkiv for Sommercuppen

2020

Etaperne kørt uden resultatlister grundet corona krisen

2019