sommercup

Sommercup 2020

- motion for hjerne og hjerte

MTB-O Sommercup 2020 er færdigkørt. 

 

Der blev sat et flot punktum i Svenstrup hvor Gitte igen igen fik kringlet en god og krævende bane hvor både orienteringen og konditionen kom på en middel prøve. I alle tilfælde for de fleste af os. Et super kort og et godt tryk som det iøvrigt har været på alle etaperne.


Det forhindrede dog ikke webberen i at udføre årets største stunt, i orienteringskredse kaldet et BOM, ved på vej til P13 at vælge den forkerte nordgående vej. Da han skimtede Limfjorden i det fjerne havde han alligevel så megen sund fornuft i behold, at han vendte om om og koncentrerede sig om P9. Jeg klynger mig til håbet, og de vise ord som siger:"Man skal lære for livet!"


Coronaen satte dagsordenen, men forhindrede ikke Gitte med diverse hjælpere til at tænke kreativt. Det gav os nye spændende muligheder for at prøve at køre MTBO uden tidtagning, uden stress og med mulighed for at besøge samtlige indtegnede poster og ingen sure miner når vi kom sent i mål. Det er mit helt klare indtryk, at langt de fleste har hygget sig, og for min egen del er det blevet til køreture på langt over 2 timer uden at have nået alle poster.


Som en af deltagerne sagde til mig i dag efter målgang: "Kan man tænke sig nogen bedre måde at tilbringe en lørdag eftermiddag på". Den sad lige i skabet!


En stor tak og hilsen fra Gitte for det fine fremmøde og jeres fulde forståelse for at holde sig til de fastsatte regler.


Tak fra alle os til Gitte og Flemming som, med meget lidt hjælp, har givet os nogle herlige ture og oplevelser. 


Vi slutter af med nogle klip fra en go' da' på vores elskede MTB'

Det er altid meget betryggende at se en total afslappet tidtagningsmand før første start.

Fortsat go sommer.


Gitte, Flemming og Per webber

Rapport fra 20 juni Sommercup etapen:

Nicklas og Rasmus nåede 7 poster og havde svaret rigtigt på alle 7. Flot. Så var de iøvrigt så venlige, at hjælpe webberen med at svare rigtigt på spørgsmålet ved P11. Var der nogen der sagde snyd?

Perform Sport stillede plads og telte til rådighed og tak for det. Så kunne Gitte og Flemming holde sig nogenlunde tørre i det lidt fugtige vejr. Heldigvis holdt regnen sig borte det meste af tiden. Det var faktisk et ret behageligt cykelvejr.

Aalborg Syd var ikke ubekendt for hverken banelægger eller deltagere. Alligevel synes det som om at Gitte formår at finde nye postplaceringer og delstræk frem hver gang som gør det sjovt og udfordrende at køre med. Der var så lige en enkelt manglende bro som statsbanerne havde tilladt sig at rive ned, men bortset fra webberen, så var de fleste vågne nok til at læse skiltningen og undgå situationen med at stå ansigt til ansigt med de rustne og ugæstfrie skinnelegemer.


Mit samlede score kom op på 71, og jeg fik kørt 40,65 km på 2:30:13. Træt? Overhovedet ik' (næsten ik').


Vi ses den 25 juli i Svenstrup.

Per webber  

Rapport fra 16 maj Sommercup etapen:


Stor tak til Gitte for en super god etape. En kreativ bane på et rigtig godt og tydelig kort. Det er mit indtryk at alle fik hvad de kom efter. Dagens største udfordring var afgjort vestenvinden. Selv valgte jeg at køre nordenom ud fra den betragtning, at tage tæskene medens der endnu var benzin på tanken, og så høste rygvinden på hjemvejen. Som den småsadist jeg er, nød jeg at se min medkører i modvind medens jeg selv var i medvind. Grimme karl! 


Deltagerne opførte sig eksemplarisk. Lige efter "corona bogen". Se selv:

Flemming styrede PC med brikkeaflæsning og udskrift til deltagerne af deres anstrengelser med antal poster besøgt samt besvarelse af spørgsmål. Derudover får man også sine stræktider mellem de poster man har besøgt samt sin samlede køretid. Som annonceret i Indbydelsen ingen samlet tidtagning og ingen samlet resultatliste.

Hvis nogen skulle have lyst til et par kommentarer til løbet så benyt venligst <kontakt> knappen. Følg med på siden der kunne komme nye interessante "historier"

Per webber

Nordjyske var på besøg og har skrevet en fin artikel om løbet. Du finder den her.

Vestenvinden legede kispus med vore stativer. Her P11 

Resultatarkiv for Sommercuppen

2020

Etaperne kørt uden resultatlister grundet corona krisen

2019