sommercup

MTB-O Sommercup 2020 er færdigkørt. 

 

Der blev sat et flot punktum i Svenstrup hvor Gitte igen igen fik kringlet en god og krævende bane hvor både orienteringen og konditionen kom på en middel prøve. I alle tilfælde for de fleste af os. Et super kort og et godt tryk som det iøvrigt har været på alle etaperne.


Coronaen satte dagsordenen, men forhindrede ikke Gitte med diverse hjælpere til at tænke kreativt. Det gav os nye spændende muligheder for at prøve at køre MTBO uden tidtagning, uden stress og med mulighed for at besøge samtlige indtegnede poster og ingen sure miner når vi kom sent i mål. Det er mit helt klare indtryk, at langt de fleste har hygget sig, og for min egen del er det blevet til køreture på langt over 2 timer uden at have nået alle poster.


Som en af deltagerne sagde til mig i dag efter målgang: "Kan man tænke sig nogen bedre måde at tilbringe en lørdag eftermiddag på". Den sad lige i skabet!


En stor tak og hilsen fra Gitte for det fine fremmøde og jeres fulde forståelse for at holde sig til de fastsatte regler.


Tak fra alle os til Gitte og Flemming som, med meget lidt hjælp, har givet os nogle herlige ture og oplevelser. 


Vi slutter af med nogle klip fra en go' da' på vores elskede MTB'

Det er altid meget betryggende at se en total afslappet tidtagningsmand før første start.

Fortsat go sommer.


Gitte, Flemming og Per webber

Resultatarkiv for Sommercuppen

2020

Etaperne kørt uden resultatlister grundet corona krisen

2019