sommercup

Sommercup 2020

motion for hjerne og hjerte

Tilmelding til etaperne 20.juni og 25.juli er lukket.


Velkommen til en modificeret MTB-O Sommercup 2020, hvor Corona virus sætter dagsordenen


Det er nu muligt at lave udendørs orienterings aktiviteter HVIS GÆLDENDE REGLER OVERHOLDES HVILKET VI NATURLIGVIS FORVENTER AT DELTAGERNE GØR.


Vi læner os op ad DIF/DOF´s og Sundhedsstyrelsens gældende anbefalinger (se links nedenfor) - og forbeholder os retten til at ændre reglerne for løbene undervejs hvis reglerne ændres.


Er man det MINDSTE syg skal vi bede om at man bliver hjemme i respekt for at undgå smittespredning.


Løbene afholdes som lørdags træningsløb, hvor det enkelte hold vil få eget resultat ift. besøgte poster og rigtige svar.


Tidsmomentet trækkes ud af løbet for at undgå uhensigtsmæssig adfærd på ruten ift. bl.a. samling ved poster osv. Herom mere i Instruktion for løbet. Se nedenfor. 


Kontaktperson: gittemoller.fitness@gmail.com


        Datoer        Område (adresser, parkering m.m. tilgår løbende alt efter regler når vi nærmer os dato)

  • 16.5            Brønderslev - Færdigkørt.
  • 20.6           Aalborg Syd (Performsport) - Færdigkørt
  • 25.7           Svenstrup (tilføjet som ekstra sommer aktivitet)


Første start alle løb kl. 11:00. Startliste finder du her på siden senest torsdag før løbet. 


Reglement for sommercup 2020 corona til print eller download.


Der konkurreres som nævnt ikke på tid og derfor ser vi ingen grund til en fælles resultatliste. Hvordan man konkurrerer indbyrdes er op til egne aftaler.


Vi glæder os til at se jer under disse mærkelige, men dog mulige, omstændigheder.


Vel mødt.


PS Vi kan pga. smittefare ikke tilbyde fælles vandforsyning eller toiletter.


Anbefalinger fra DOF: https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/8028-abning-for-tilpassede-traeningslob


Corona info: www.coronasmitte.dk


Rapport fra 20 juni Sommercup etapen:

Nicklas og Rasmus nåede 7 poster og havde svaret rigtigt på alle 7. Flot. Så var de iøvrigt så venlige, at hjælpe webberen med at svare rigtigt på spørgsmålet ved P11. Var der nogen der sagde snyd?

Perform Sport stillede plads og telte til rådighed og tak for det. Så kunne Gitte og Flemming holde sig nogenlunde tørre i det lidt fugtige vejr. Heldigvis holdt regnen sig borte det meste af tiden. Det var faktisk et ret behageligt cykelvejr.

Aalborg Syd var ikke ubekendt for hverken banelægger eller deltagere. Alligevel synes det som om at Gitte formår at finde nye postplaceringer og delstræk frem hver gang som gør det sjovt og udfordrende at køre med. Der var så lige en enkelt manglende bro som statsbanerne havde tilladt sig at rive ned, men bortset fra webberen, så var de fleste vågne nok til at læse skiltningen og undgå situationen med at stå ansigt til ansigt med de rustne og ugæstfrie skinnelegemer.


Mit samlede score kom op på 71, og jeg fik kørt 40,65 km på 2:30:13. Træt? Overhovedet ik' (næsten ik').


Vi ses den 25 juli i Svenstrup.

Per webber  

Rapport fra 16 maj Sommercup etapen:


Stor tak til Gitte for en super god etape. En kreativ bane på et rigtig godt og tydelig kort. Det er mit indtryk at alle fik hvad de kom efter. Dagens største udfordring var afgjort vestenvinden. Selv valgte jeg at køre nordenom ud fra den betragtning, at tage tæskene medens der endnu var benzin på tanken, og så høste rygvinden på hjemvejen. Som den småsadist jeg er, nød jeg at se min medkører i modvind medens jeg selv var i medvind. Grimme karl! 


Deltagerne opførte sig eksemplarisk. Lige efter "corona bogen". Se selv:

Flemming styrede PC med brikkeaflæsning og udskrift til deltagerne af deres anstrengelser med antal poster besøgt samt besvarelse af spørgsmål. Derudover får man også sine stræktider mellem de poster man har besøgt samt sin samlede køretid. Som annonceret i Indbydelsen ingen samlet tidtagning og ingen samlet resultatliste.

Hvis nogen skulle have lyst til et par kommentarer til løbet så benyt venligst <kontakt> knappen. Følg med på siden der kunne komme nye interessante "historier"

Per webber

Nordjyske var på besøg og har skrevet en fin artikel om løbet. Du finder den her.

Vestenvinden legede kispus med vore stativer. Her P11