vintercup

Vintercup

31. Oktober 2020 Aars Erhversskoler, Aars - Arrangører: Bjarne Hoffmann og Johan Mac Lassen


INSTRUKTION!

Følgende er modtaget fra arrangørene af første etape:

1. afdeling af vintercuppen arrangeres i jomfruligt terræn omkring Aars. Med udgang fra Aars Erhvervsskoler venter der rytterne en lang tur i oplandet som gennemskæres af Halkær Ådal som danner det kuperede terræn hele vejen til Vegger. Området er enkelte steder stærkt kuperet. Skal man have alle poster på 1. etape skal der fart på for rytterne vil skulle køre i omegnen af 46km.

Som noget nyt vil dagen løb blive lagt på O-TRACK, et program hvor man kan uploade sit GPS-track og sammenligne med andre. Det eneste man skal gøre er at downloade app’en O-track til sin telefon og oprette en bruger. Det er langt nemmest hvis man allerede har en Strava konto, den skal man parre i indstillinger, og så er man "good to go"!
Grundig vejledning findes her: https://o-track.dk/da/about/app

Johan MacLassen 

Biomac2@outlook.com


Supplerende info fra Per webber:

Johans velmenende indlæg er alle tiders. Det kræver jo, at man har en GPS-tracker. Lad mig supplere med at informere om hvordan man kan få en sådan gratis hvis ikke man har det. Det kræver så lige, at man har en smart phone i det ene eller andet fabrikat.
Gå ind her og følg informationerne. Vi er flere i familien som har benyttet Sports Tracker i årevis, og jeg kan forsikre om, at det funker og funker og udvides konstant med nyheder. Vær IKKE bange for fremmedsprog. Når først du er kørende, får du det hele på dansk. Du kan klikke over på "dansk" allerede før du eventuelt tilmelder dig.
Jeg benytter Sports Tracker til alle mine aktiviteter lige fra Hundetræning til Orientering til Gang til Yoga til MTB og MTBO osv osv. Hvis du vil se et par events så send en mail til mail@vintercupnord.dk, og jeg kan gi dig et indkig i en af mine aktiviteter.


Go fornøjelse!


Per webber

PerformSport MTB-O Vintercup 2020/2021

Datoerne for ovennævnte er fastlagt:

  • 31. Oktober 2020 - Arrangør Bjarne Hoffmann og Johan Mac Lassen (Biomac2@outlook.com)
  • 14. November 2020 - Arrangør CCH, Hjørring - Stævneleder Jørgen Høll (joergenhoell@yahoo.dk)
  • 12. December 2020 (AACRM) - Nols Hallen, Saltum. Etapen som blev corona ramt i 2019.
  •  9. Januar 2021 (Mariagerfjord Triathlon)
  • 13. Februar 2021 (Himmerland) - Udgangspunkt i Frejlev (forlyder det!).
  • 20. Marts 2021 (tilgår)

Følgende er besluttet af styregruppen for løbene i 2020/2021:


Så er vi ved at være klar til 20/21 udgaven af PerformSport MTB-O vintercup. Den bliver desværre ikke helt som vi er vant til, idet vi er nødt at overholde gældende COVID restriktioner.

Det betyder, at indtil videre er de 3 første afdelinger uden forplejning. Derefter ser vi hvordan det går med COVID situationen.


Instruktion for Etape 1 nedenfor (kan downloades). Bemærk: INGEN ophængning af Instruktion eller andet ved Start og Mål.


Der er kun online tilmelding. Du tilmelder dig her

  • En enkelt afdeling koster 100,- kr pr. person.
  • Senest tilmelding til enkelt afdeling er torsdag før løbet kl. 1600.
  • Senere tilmelding kan kun ske direkte til arrangør og arrangøren kan afvise yderligere tilmeldinger.


Instruktion for Etape 1 nedenfor (kan downloades). Bemærk: INGEN ophængning af Instruktion eller andet ved Start og Mål.


Vi håber på mange tilmeldte, selvom det er en lidt alternativ vintercup i forhold til hvad vi normalt er vant til.


VEL MØDT.

14. November 2020 - Åstrupvej 200, 9800 Hjørring - Arrangør: CCH, Hjørring - Stævneleder: Jørgen Høll

Startsted: Åstrupvej 200, 9800 Hjørring – følg P-anvisningerne


Løbet er meget anderledes end tidligere løb i det nordlige. Ruten er kortere end hvad vi er kendt for 😊 og koncentrere sig i og omkring Hjørring. Ruten giver mange forskellige muligheder for vejvalg. Tag ”brillen” på og udnyt de mange små stier og spor, så vil I få en unik oplevelse af den ”grønne” del af Hjørring og vidderne omkring Hjørring. Vil du bare ”tonse” derudaf, så er det også en mulighed, men så bliver ruten lang. Et grundigt kortstudie før start kan derfor anbefales og muligvis spare dig for nogle unødige højdemeter.


Vi glæder os til at se jer.


CCH Hjørring

Jørgen Høll

joergenhoell@yahoo.dk

Afsluttende bemærkninger fra sæson 2019/2020 fortsat aktuelle


Ift. den afsluttede sæson 2019/2020 og den bratte afslutning har styregruppen besluttet følgende:
- De forhåndstilmeldte alene til 6. afdeling har fået tilbagebetalt tilmeldingsgebyret.
- Da det ikke muligt at lave forholdsvis tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret til dem som er forhåndstilmeldt ”alle afdelinger” vha. tilmeldingssystemet, overføres et beløb til næste sæson, så der kan tilmeldes ”alle afdelinger” til reduceret pris.
-Beløbet reserveret til præmier til 6. afdeling overføres ligeledes til næste sæson.


Du finder alle resultater for sæson 2019/2020 her.


Den af Møller Sport sponsoreret Nordenmark kortholder udloddes på basis af de indkomne svar til første etape i 2020/2021 sæsonen. Er man ikke tilstedeværende får man stativet tilsendt efter nærmere aftale.


Tak til alle deltagere, tak til alle vore arrangører og tak til vore sponsorer som er med til at gøre vintercuppen attraktiv og spændende.

Styregruppen