vintercup

Vintercup

PerformSport MTB-O Vintercup 2020/2021

Datoerne for ovennævnte er fastlagt:

  • 31. oktober 2020 - Arrangør Bjarne Hoffmann og Johan Mac Lassen (Biomac2@outlook.com - Resultater.
  • 12. december 2020 - Arrangør AACRM - Nols Hallen, Saltum. Etapen som blev Corona ramt i 2019.
  • 09. januar 2021 - Arrangør Mariagerfjord Triathlon 
  • 23. januar 2021  - Arrangør CCH, Hjørring - Stævneleder Jørgen Høll (joergenhoell@yahoo.dk)
  • 13. februar 2021 - Motionscykelklubben Himmerland - Udgangspunkt i Frejlev (forlyder det!).
  • 20. marts 2021 - Arrangør JGKI (Jægerkorpsets IF) - Område Nørresundby eller Vodskov. 

Følgende er besluttet af styregruppen for løbene i 2020/2021:


Så er vi ved at være klar til 20/21 udgaven af PerformSport MTB-O vintercup. Den bliver desværre ikke helt som vi er vant til, idet vi er nødt at overholde gældende COVID restriktioner.

Det betyder, at indtil videre er de 3 første afdelinger uden forplejning. Derefter ser vi hvordan det går med COVID situationen.

Der er kun online tilmelding. Du tilmelder dig her

  • En enkelt afdeling koster 100,- kr pr. person.
  • Senest tilmelding til enkelt afdeling er torsdag før løbet kl. 1600.
  • Senere tilmelding kan kun ske direkte til arrangør og arrangøren kan afvise yderligere tilmeldinger.


Vi håber på mange tilmeldte, selvom det er en lidt alternativ vintercup i forhold til hvad vi normalt er vant til.


VEL MØDT.

12. december 2020 - Nols Hallen, Nolsvej 1, Saltum - Arrangør Aalborg Cykle-Ring Motion (AaCRM) -

Kontakt:Jan Gerberg Skals skals@bbnpost.dk mobil 4088 8746.


Første start kl. 11:30 ved Nols Hallen. Se plan Kan downloades og HUSK ingen ophæng ved mødested eller start - Der sendes ét hold af sted ad gangen med ét minut imellem holdene.


Der er parkeringsmulighed ved hallen – Der er stopforbud på begge sider af Nolsvej, hvilket alle skal respektere. Der burde være tilstrækkelig parkeringsmulighed på hallens parkeringsplads.


VIGTIGT: Instruktion! SKAL grundig gennemlæses før ankomst. Kan downloades. HUSK: Der er ingen ophæng på mødested eller ved start.


Vi må desværre ikke stille op på stævnepladsen, men medtager gerne varer pakket i seperat plaspose til aflevering ved start.

Se hjemmeside eller ring Ulla 40861996.

Mvh Møller Sport

Lidt om Saltum, som har ca. 700 indbyggere og er beliggende 11 km syd for Løkken og 7 km nord for Pandrup. Byen hører til Jammerbugt Kommune. Umiddelbart sydøst for Saltum ligger den lidt mindre by Sønder Saltum, som var stationsby i perioden 1913-1963 på Hjørring-Løkken-Aabybro Jernbanen. Hvis man når så langt, vil der være mulighed for at stifte et flygtigt bekendtskab med byen.

Nordvest for Saltum ligger den 2 ha store Nols Sø, og det er formentlig den som har navngivet såvel vejen Nolsvej som hallen Nols Hallen og hytten Nols Hytten.
Alle har sandsynligvis hørt om Saltum Bryggeri som oprindeligt var et hvidtølsbryggeri og Urban-depot. Det blev i 1944 købt af familien Larsen, som ejede det indtil 1999, hvor Carlsberg købte det. Før dette havde Saltum Bryggeri opkøbt Houlbjerg Bryggeri og Rørkjær. I rigtig mange år havde Saltum Bryggeri et nært samarbejde med Neptun Bryggeriet, som Carlsberg allerede havde opkøbt i 1973. I år 2000 blev Neptun overført til Saltum-Houlbjerg, som så skiftede navn til Saltum og Neptun Bryggerier som så i 2010 fusionerede med Carlsberg.
Saltum Bryggeri havde sin egen vandboring 100 m ned i undergrunden og fra denne bliver (blev?) der tappet vand direkte på flaske som kaldes "Kildevæld".

31. Oktober 2020 Aars Erhversskoler, Aars - Arrangører: Bjarne Hoffmann og Johan Mac Lassen

Som noget nyt vil dagens løb blive lagt på O-TRACK, et program hvor man kan uploade sit GPS-track og sammenligne med andre. Det eneste man skal gøre er at downloade app’en O-track til sin telefon og oprette en bruger. Det er langt nemmest hvis man allerede har en Strava konto, den skal man parre i indstillinger, og så er man "good to go"!
Grundig vejledning findes her: https://o-track.dk/da/about/app

Johan MacLassen 

Biomac2@outlook.com

23. januar 2021 - Åstrupvej 200, 9800 Hjørring - Arrangør: CCH, Hjørring - Stævneleder: Jørgen Høll

Startsted: Åstrupvej 200, 9800 Hjørring – følg P-anvisningerne


Løbet er meget anderledes end tidligere løb i det nordlige. Ruten er kortere end hvad vi er kendt for 😊 og koncentrere sig i og omkring Hjørring. Ruten giver mange forskellige muligheder for vejvalg. Tag ”brillen” på og udnyt de mange små stier og spor, så vil I få en unik oplevelse af den ”grønne” del af Hjørring og vidderne omkring Hjørring. Vil du bare ”tonse” derudaf, så er det også en mulighed, men så bliver ruten lang. Et grundigt kortstudie før start kan derfor anbefales og muligvis spare dig for nogle unødige højdemeter.


Vi glæder os til at se jer.


CCH Hjørring

Jørgen Høll

joergenhoell@yahoo.dk

Afsluttende bemærkninger fra sæson 2019/2020 som fortsat kan være aktuelle

Ift. den afsluttede sæson 2019/2020 og den bratte afslutning har styregruppen besluttet følgende:
- De forhåndstilmeldte alene til 6. afdeling har fået tilbagebetalt tilmeldingsgebyret.
- Da det ikke muligt at lave forholdsvis tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret til dem som er forhåndstilmeldt ”alle afdelinger” vha. tilmeldingssystemet, overføres et beløb til næste sæson, så der kan tilmeldes ”alle afdelinger” til reduceret pris.
-Beløbet reserveret til præmier til 6. afdeling overføres ligeledes til næste sæson.


Du finder alle resultater for sæson 2019/2020 her.


Tak til alle deltagere, tak til alle vore arrangører og tak til vore sponsorer som er med til at gøre vintercuppen attraktiv og spændende.

Styregruppen