vintercup

HUSK altid at klikke på "Genindlæs side" ikonet i browsermenuen før du klikker ind. Så får du det sidste nye med!

Endelige datoer for Perform MTBO vintercupnord i sæson 2024 - 2025


26. oktober 2024 - Tilkommer - Arrangør: Cykel Kredsen Hjørring v. Palle & Co.


23. november 2024 - Tilkommer - Arrangør: Freddy og Thomas


14. december 2024 - Tilkommer - Arrangør: Rold Skov OK


18. januar 2025 - Tilkommer - Arrangør: VCM


08. februar 2025 - Tilkommer - Arrangør: Rold Skov MTB v. Johan og Bols


22 marts 2025 - Tilkommer - Arrangør: Motionscykelklubben Himmerland

PERFORM Sport vintercuppen 2023 - 2024 er færdigkørt. 

Det har været en sæson hvor vintercuppen levede op til sit navn hvad vejret angår. Det har været arrangør krævende, men alle har vist sig at indeholde netop det som skal til for både at køre og arrangere. En mega stor tak!


Der har været en del polemik omkring spørgsmålene i den sidste del af sæsonen.. Det syntes, at være rettet op i de sidste etaper. Tak for det. 

Lad os lige slå fast med syvtommersøm, at spørgsmålene lige fra begyndelsen har været at betragte som et "krydderi" tilsat menuen som hedder "MTBO". Sagt på en anden måde, så var det tænkt som en mulighed for, at de lidt "mere kloge"(læs "ældre" red.) deltagere skulle kunne tjene nogle point som kompensation for, at de ikke var/er så stærke i " benene". 


Under menupunktet <diverse info><arrangør hjælp><Det gode vintercup MTBO spørgsmål> har Jan Møller ridset det op i følgende korte anbefalinger:

Man kommer det måske lidt nærmere hvis man forestiller sig, at flg. skal gælde for alle spørgsmål: 

  • Alle deltagere skal kunne forstå hvad spørgsmålet omhandler, dvs. kende til den begivenhed, person, genstand eller det sted som spørgsmålet omhandler.
  • Mellem 50 og 75 % af holdene bør kunne svare rigtigt på spørgsmålet.
  • De fleste hold (> 50 %) skal kunne udelukke den ene svarmulighed.


Vi er bekendt med, at deltagere har meldt fra til vintercuppen på grund af ovennævnte, og det er ikke godt. Jeg skal derfor driste mig til, at appellere til kommende arrangører om, at tænke over spørgsmålene, måske afprøve dem på gode bekendte, før de benyttes. Tak.


Desværre har vi oplevet, at nogle emit brikker/postenheder af ældre dato er stået af hvilket har betydet en forsinkelse af resultaterne fordi arrangøren er nødt til manuelt at gennemgå løbet med de berørte hold, som heldigvis i langt de fleste tilfælde, har monteret backup kortet på brikken før start således, at man efterfølgende kan kontrollere, hvor og hvordan holdet har stemplet. 

Det er en meget tidskrævende proces til stor irration for både arrangør og detagere, som helt kan undgåes, hvis vi får erstattet det forældede materiel med noget nyt. Det vil komme til at koste, men ikke mere end at det så rigeligt opvejer ulemperne. Jeg vil derfor tillade mig, at appelere til Styregruppen at overveje mulighederne. Tak.


Emit enhederne brikke/postenhed har en "sikker levetid" på 5-6 år. Det kan nok ikke undgåes, at der kan opstå enkelte udfald, men det vil blive i småtingsafdelingen.


Da jeg nu har fået "raset ud", vil jeg slutte af med at mega takke hver eneste som har virket for vintercuppen i den forgangne​sæson. Man kalder den slags typer for Ildsjæle. Tak venner!


Sidst men ikke mindst en stor tak til vores sponsorer:

De gør det hele lidt sjovere så gør dig selv og vintercuppen en tjeneste og støt dem. Tak!

Resultatarkiv for vintercuppen: 

Hvis nogen måtte ønske at få resultater for en enkelt etape send en mail til mail@vintercupnord.dk  Angiv årstal, etape nr. samt stedet for etapen. Leveres som pdf fil.